Ny test: Mercedes EQC 400 er en lækker elbil

Mercedes har en ny elbil på markedet. Men det kan. være svært at få et overblik over de mange forskellige elbiler på markedet i dag. Særligt hvis du skal ud og købe en.
I denne test kigger vi nærmere på Mercedes EQC 400, der er en lækker elbil med masser af fede features. Vi håber, at vi med denne test kan hjælpe dig med at vurdere, hvorvidt den nye Mercedes er en bil for dig.

Interiøret

Interiøret på Mercedes EQC er lavet i høj kvalitet. Bilen ligner en klassisk Mercedes, men har røde detaljer, som giver den et råt udtryk.
Kvaliteten er lækkert, og der er masser af lækre detaljer som eksempelvis trådløs opladning til mobilen.

Udseende

Mercedes EQC har et klassisk og stilrent udseende. Designet er rent og elegant. EQC har ikke de store overraskelser, men det er en smuk bil. Med dens klassiske udseende får du en bil, der oser af stil og klasse. I modsætning til mange andre biler vil den her ikke skrige på opmærksomhed, men alle kan se at der er blevet kræset for designet.

Komfort

Mercedes EQC er en behagelig bil at køre i. Sædet er lækkert, og der er masser af plads. Interiøret er gennemtænkt. Dertil er der masser af lækre komfort-features som eksempelvis massage i sædet. Alle sæder kan tilpasses, der er masser af plads på både forsæder og bagsædet.

Køreegenskaber

Mercedes EQC er en let og køreglad bil, der er nem at komme godt fra start med. Det er en bil, der får en til at føle sig godt tilpas. Bilen kan køre op til 417 km på en opladning, hvilket er meget pænt. EQC 400 er en rigtig fin elbil, som klarer sig godt på de danske veje. Den er enkel og stabil og kræver ikke den store vedligeholdelse.

Økonomi

Mercedes EQC er en dyrere bil end de fleste andre elbiler. Det skyldes de mange features og det lækre interiør, som er i en klasse for sig. Men at vælge elbil er generelt godt for økonomien i øjeblikket. Så selvom bilen muligvis koster en del mere end dens konkurrenter på markedet, så er det en investering, der kan betale sig på lang sigt.

Konklusion

Mercedes EQC er en elbil i særklasse. Den er lækker, har masser af komfort og er rar at køre i. Vælger du denne elbil, vil du ikke blive skuffet, men du skal regne med at betale en del mere end du gør for andre elbiler.

Relaterede